Nederland in Groningen

Behandeling Lipodeem in Haren

Wanneer je last hebt van lipoedeem kan een huidtherapeut in Haren je helpen met behandeling. De behandeling van lipoedeem is oedeemtherapie. Deze therapie bestaat uit verschillende behandelingen: Oedeemtherapie, Endermotherapie of Deep ossillation.


Een behandeling Lipodeem kost gemiddeld 1.500,-
Een mooie kans om meer klanten te krijgen.
Wat kost Lipodeem

Lipodeem in de buurt van in Haren


Vind een Huidtherapeut Haren. Klik op een plaatsnaam om Huidtherapeuten te vinden.


Groningen Assen Hoogezand Veendam Haren Roden Hoogkerk Leek Zuidlaren Bedum Zuidhorn Sappemeer Winsum Eelde Peize Uithuizen Wildervank Gieten

Veel gestelde vragen

 1. Wat is lipodeem?
  Lipodeem is een chronische aandoening die wordt gekenmerkt door een ongelijke verdeling van vetweefsel, meestal in de benen, heupen en/of armen.
 2. Wat zijn de symptomen van lipodeem?
  Symptomen van lipodeem zijn onder meer ongelijkmatige vetophoping, pijn en gevoeligheid, blauwe plekken, zwelling en vermoeidheid in de benen.
 3. Hoe wordt lipodeem gediagnosticeerd?
  Lipodeem wordt meestal gediagnosticeerd op basis van de symptomen en een lichamelijk onderzoek. Soms kan er een echografie of MRI-scan worden uitgevoerd om de diagnose te bevestigen.
 4. Is er een behandeling voor lipodeem?
  Er is geen genezing voor lipodeem, maar er zijn wel verschillende behandelingen beschikbaar om de symptomen te verminderen, zoals compressietherapie, lymfedrainage, chirurgie en dieet- en bewegingsprogramma's.
 5. Kan lipodeem voorkomen worden?
  Lipodeem kan niet voorkomen worden, maar het is wel belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden en regelmatig te bewegen om het risico op het ontwikkelen van complicaties te verminderen.
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Notaris Uitvaart Webdesigner Tekstschrijver Verhuur Huidtherapie beamer
Offerte en wat kost...
Wat kost het? ©


Offerte opvragen, wat kost het?Privacy en cookies verklaring

Linkpartners

kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10

Contact