Nederland in Utrecht

Notaris in Utrecht

Vindt een notaris in de provincie Utrecht. Uit onderzoek blijkt dat mensen in eerste instantie afgaan op een tarief van de notaris. Een notaris in Utrecht is veelal betrokken bij belangrijke beslissingen in je leven. Kijk bij het opvragen ook naar de verborgen kosten, moet je bijvoorbeeld zelf nog zaken regelen of is alles meegenomen in de akte?


Plaats of postcode

offert


Een Notaris kost gemiddeld 600,-
Utrecht
NOTARIS IN UTRECHT - LEIDSCHE RIJN Attent Notaris is in Utrecht (Leidsche Rijn) gevestigd. Leidsche Rijn is één ...
Bekijk website
Utrecht
Wij zijn DVAN Advocaten. Uw juridisch sparringpartner. Met 40 bevlogen professionals zetten wij graag dat stapje ext...
Bekijk website
Een mooie kans om meer klanten te krijgen.

Veel gestelde vragen

 1. Wat is een notaris?
  Een notaris is een juridisch specialist die bevoegd is om officiële documenten te ondertekenen en te voorzien van een officieel stempel.
 2. Wat zijn de belangrijkste taken van een notaris?
  De belangrijkste taken van een notaris zijn het opstellen en registreren van officiële documenten, zoals testamenten, huwelijkse voorwaarden en aktes voor de aankoop of verkoop van onroerend goed.
 3. Wat is het verschil tussen een notaris en een advocaat?
  Een notaris houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van juridische documenten en het geven van advies op het gebied van notarieel recht. Een advocaat vertegenwoordigt daarentegen cliënten in juridische geschillen en procedures.
 4. Moet ik altijd naar een notaris als ik een juridisch document wil opstellen?
  In sommige gevallen is het verplicht om een notaris in te schakelen, bijvoorbeeld bij het opstellen van een testament of huwelijkse voorwaarden. In andere gevallen, zoals het opstellen van een samenlevingscontract, is het niet verplicht maar wel verstandig om een notaris te raadplegen.
 5. Wat zijn de kosten van een notaris?
  De kosten van een notaris verschillen per dienst en notariskantoor. Het is verstandig om vooraf een offerte op te vragen en de tarieven van verschillende notarissen te vergelijken.

Wat kost Notaris

Notaris in Utrecht


Hieronder staan verschillende plaatsen in de provincie Utrecht. Klik op een plaatsnaam om Notarissen te vinden.


Utrecht Amersfoort Veenendaal Zeist Nieuwegein Woerden Houten Soest Maarssen IJsselstein Leusden Baarn Wijk bij Duurstede Bilthoven Maarssenbroek Bunschoten De Meern Spakenburg Rhenen Driebergen-Rijsenburg Leerdam Vianen Mijdrecht Montfoort Woudenberg De Bilt Breukelen Hoogland Doorn Oudewater Vinkeveen Eemnes Harmelen Lopik Abcoude Leersum Bunnik Soesterberg Wilnis Polsbroek Odijk Renswoude Amerongen Hooglanderveen Maartensdijk Maarn Elst Den Dolder Loenen aan de Vecht Linschoten Achterberg Meerkerk Kamerik Benschop Kockengen Cothen Huis ter Heide Ameide Lexmond Achterveld Werkhoven Langbroek Zegveld Schalkwijk Groenekan Vreeland Tienhoven Bosch en Duin Austerlitz Leerbroek Schoonrewoerd Nigtevecht Overberg Hollandsche Rading Baambrugge Maarsbergen Hagestein Everdingen Westbroek Lopikerkapel Kedichem Nieuwland Amstelhoek Hei- en Boeicop De Hoef Eemdijk Zijderveld Tienhoven aan de Lek Waverveen Snelrewaard Willeskop Nieuwer Ter Aa Hekendorp Cabauw Oud-Zuilen Haarzuilens
Utrecht
Waarom Holtman notarissen Holtman notarissen is een modern notariskantoor te Utrecht waar u terecht kunt voor alle ...
Bekijk website
Soest
Welkom bij Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen. Dé Netwerknotaris in Soest. Onze medewerkers staan altijd voor je...
Bekijk website
Soest
Notariskantoor Van Veeren adviseert en ondersteunt u bij al uw notariële zaken. Onze expertise en jarenlange ervaring s...
Bekijk website
Utrecht
MENSENWERK OP MAAT Voor alle notariële diensten kunt u terecht bij Koch en Compaijen notarissen, een toegankelijk...
Bekijk website
Utrecht
Van Ee & De Jonge is Uw Notaris Bij Uw Notaris kun je snel en makkelijk verschillende diensten afsluiten. De meeste...
Bekijk website
Een mooie kans om meer klanten te krijgen.

Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Notaris Uitvaart Webdesigner Tekstschrijver Verhuur Huidtherapie beamer
Offerte en wat kost...
Wat kost het? ©


Offerte opvragen, wat kost het?Privacy en cookies verklaring

Linkpartners

kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10

Contact