Nederland

Notariskantoor van Veeren

Notariskantoor Van Veeren adviseert en ondersteunt u bij al uw notariële zaken. Onze expertise en jarenlange ervaring strekt zich met name uit op de rechtsgebieden: erfrecht, huwelijksvermogensrecht, onroerendgoedrecht, estate planning en ondernemingsrecht, zoals het opmaken van uw testament, het opstellen van een algemene volmacht (“levenstestament”), voogdij-/bewindregeling, huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract, de aan- en verkoop van een woning, de hypotheekakte en het (fiscaal zo gunstig mogelijk) afwikkelen van de nalatenschap, maar ook het oprichten van een B.V., vereniging of stichting en het verzorgen van een aandelenoverdracht.

Betrokken
Een woning kopen of verkopen? Gaat u trouwen of samenwonen? Heeft u vragen over erven of nalaten? Eigen bedrijf of startende ondernemer? Wie geeft u het vertrouwen? Wij verdiepen ons graag in uw situatie en uw specifieke verzoek, denken met u mee en “kijken verder” door het bieden van op maat gesneden oplossingen, communiceren hierover met u in begrijpelijke taal en zorgen ervoor dat uw wensen juridisch en fiscaal correct op papier worden gezet. Als notariskantoor hechten wij er grote waarde aan om met onze cliënten een goede band op te bouwen en te onderhouden.

Routeplanner

Notaris in Soest


Bekijk website
www.notarisvanveeren.nl
Notaris Soest
Soesterbergsestraat 14
3768 EH Soest

Provincie:
Utrecht

Website:
Bekijk website
Wat kost Notaris

Plaatsen in de buurt van Notariskantoor van Veeren


Klik op een plaatsnaam om een andere Notaris te vinden.


Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Notaris Uitvaart Webdesigner Tekstschrijver Verhuur Huidtherapie beamer
Offerte en wat kost...
Wat kost het? ©


Offerte opvragen, wat kost het?Privacy en cookies verklaring

Linkpartners

kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10

Contact