Nederland

Notariskantoor Kunderlinde

Per 1 april 2003 is mr P.A.H. Eurlings opgevolgd door mr. H.M.L. Simons, als notaris te Voerendaal. Wat vroeger bekend was als notariskantoor mr. Eurlings, is voortgezet onder de naam Notariskantoor Kunderlinde. Mr. Simons en zijn medewerkers heten u dan ook van harte welkom in de vertrouwde entourage. Ook in het Duits en Engels zijn wij u graag van dienst.

Ons kantoor is gunstig gelegen langs de autoweg Heerlen-Maastricht en Eindhoven-Maastricht, dichtbij zowel Maastricht als Heerlen en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Het notariskantoor is een typische plattelandspraktijk, hetgeen inhoudt dat in beginsel alle werkzaamheden op notarieel gebied voorkomen, waarbij echter het zwaartepunt ligt bij de onroerend goed praktijk en het personen- en familierecht.

Onze doelstelling is zo klantvriendelijk mogelijke oplossingen te bieden voor problemen en wel op een zodanige manier dat op de specifieke behoeften van iedere klant kan worden ingespeeld. Het kantoor is laagdrempelig en u zult dan ook steeds met de nodige aandacht en kennis van zaken ontvangen worden.

Het kantoor maakt deel uit van de Limburgse Notaris Unie. De LNU is een samenwerkingsverband van een elftal eenmanskantoren in Zuid Limburg, die elkaar steunen middels de ontwikkeling en het beheer van modellen, organiseren van lezingen en cursussen voor leden, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Routeplanner

Notaris in Voerendaal


Bekijk website
www.notariskantoorkunderlinde.nl
Notaris Voerendaal
Heerlerweg 1
6367 AA Voerendaal

Provincie:
Limburg

Website:
Bekijk website
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Notaris Uitvaart Webdesigner Tekstschrijver Verhuur Huidtherapie beamer
Offerte en wat kost...
Wat kost het? ©


Offerte opvragen, wat kost het?Privacy en cookies verklaring

Linkpartners

kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10

Contact