Nederland

Special Death Care

Uniek aan Special Death Care is dat behandelingen, schouw en restauraties plaats kunnen vinden in de eigen mobiele unit. Hierdoor is Special Death Care uitgebreid inzetbaar voor hulpverleners, justitie, uitvaartondernemers en nabestaanden.

Tevens kan de Special Death Care mobiele unit gebruikt worden voor vervoer van een overledene. Denk hierbij ook aan het plotseling overlijden van een patiƫnt op bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, het overbrengen van een overledene naar een ziekenhuis voor obductie/ donatie of het internationaal vervoer van een overledene.

Edwin Spieard is actief deelnemer aan het DeathCare Embalmingteam Germany, een humanitaire hulp organisatie (winnaar Funeral Award 2015) die internationaal ingezet kan worden bij identificatie en restauratie/ balsemen van dodelijke slachtoffers bij grote rampen.
Routeplanner

Uitvaart in Mussel


Bekijk website
www.specialdeathcare.nl
Uitvaart Mussel
Kopstukken 12 B
9584TG Mussel

Provincie:
Groningen

Website:
Bekijk website
Wat kost Uitvaart

Plaatsen in de buurt van Special Death Care


Klik op een plaatsnaam om een andere Uitvaart te vinden.


Emmen Veendam Stadskanaal Winschoten Ter Apel Musselkanaal Vlagtwedde Onstwedde Sellingen Mussel Alteveer Ter Apelkanaal Ceresdorp Veelerveen
Bestemmingen
Bekijk op plaats Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Thema's
Notaris Uitvaart Webdesigner Tekstschrijver Verhuur Huidtherapie beamer
Offerte en wat kost...
Wat kost het? ©


Offerte opvragen, wat kost het?Privacy en cookies verklaring

Linkpartners

kvk nr. 040 732 51 - btw nr. NL001411163B10

Contact